Activiteiten

Regenachtige start, stralende finish: fietsrondgang Koningsdag 2024

Editie 2024 van de jaarlijkse fietsrondgang van speeltuin De Rode Wip tijdens Koningsdag begon met een typisch Nederlandse traditie: regen! Maar dat hield de enthousiaste groep kinderen niet tegen om zich te verzamelen bij De Rode Wip, gehuld in hun beste Koningsdagthema en oranje outfits. De vrolijke klanken van het draaiorgel van de fa. Meulkens verwelkomden hen, en als verrassing werden ze getrakteerd op heerlijke eierkoeken, aangeboden door Patrick van Tindahan. Ontzettend bedankt voor deze smakelijke bijdrage!

Bij aankomst bij Bernardus werden de winnaars van dit jaar bekendgemaakt. Een grote felicitatie aan Xavi (3), Kiki (5) en Amber (5), die allemaal een leuke prijs in ontvangst mochten nemen. Jullie hebben het fantastisch gedaan!

Een speciale dank gaat uit naar alle vrijwilligers die hebben geholpen, met een bijzondere vermelding voor Ninthe, die ons als juniorbegeleidster kwam ondersteunen. Als stichting zijn we altijd dankbaar voor extra handen. We willen iedereen, inclusief oudere kinderen en jongeren, uitnodigen om bij te dragen aan de leuke activiteiten die we organiseren. Samen maken we er iets moois van!

Alle foto’s van deze activiteit zijn terug te vinden op onze social media. Onze Facebookpagina is openbaar toegankelijk, je hoeft hiervoor geen account te hebben: www.facebook.com/derodewip

Dit vind je misschien ook leuk...