Vanaf januari 2024 brengen wij jou graag op de hoogte van alle ontwikkelingen en activiteiten vanuit speeltuin De Rode Wip, Stichting Jeugdwerk Hazerswoude-Rijndijk, en Stichting Digikids Rijnwoude. We begrijpen dat niet iedereen altijd tijd heeft om onze sociale media in de gaten te houden, en daarom introduceren we met trots onze maandelijkse nieuwsbrief.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Onze nieuwsbrief geeft je een overzicht van alle aankomende evenementen en activiteiten, zodat je altijd op de hoogte bent van wat er speelt. Daarnaast delen we verslagen van recente gebeurtenissen, waardoor je een kijkje achter de schermen krijgt bij alles wat we organiseren.

MIS NIETS, MELD JE AAN!

Wil je er zeker van zijn dat je niets mist? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief via het onderstaande formulier. Op die manier ontvang je elke maand een update met het laatste nieuws. We brengen ook activiteiten onder de aandacht die op korte termijn zullen plaatsvinden, zodat je je agenda kunt plannen. Af en toe sturen we je ook een tussentijdse update (max. 1 x per week). Geen zorgen als je geen social media hebt; wij zorgen ervoor dat iedereen op de hoogte blijft.

EENVOUDIG IN- EN UITSCHRIJVEN

We begrijpen dat interesses kunnen veranderen. Daarom maken we het gemakkelijk om je in- of uit te schrijven. Onderaan elke nieuwsbrief vind je een link waarmee je je eenvoudig kunt afmelden als je dat wilt.