Sinterklaas 2021

Sinterklaas 2021

“Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan. Hij brengt ons Sint Nicolaas ik zie hem al staan. Hoe huppelt zijn paardje het dek op en neer, hoe waaien de wimpels al heen en al weer.”

Jawel, november arriveert de Goedheiligman weer in Nederland. Vorig jaar was een bijzonder jaar, maar dit jaar gaan we weer zoals vanouds gezellig met elkaar een chocoladeletter versieren. Dit doen we in dorpshuis De Som op zondag 28 november. Tussen 13:00 en 16:00 uur zijn er drie tijdblokken waarvoor je je kunt inschrijven. Geef aan welke smaak je voorkeur heeft. We proberen voor elk kind de letter van de voornaam te krijgen, maar onder voorbehoud….

Via onderstaand formulier kan je je aanmelden. De kosten zijn € 2,00 per kind. Kinderen krijgen van ons limonade. Ouders kunnen bij de bar in het dorpshuis tegen een aantrekkelijk bedrag koffie of thee kopen kopen. We behouden ons het recht om bij erg veel aanmeldingen te schuiven met de tijdblokken. Hierover krijg je natuurlijk nog persoonlijk van ons bericht als dat nodig is.

Wij hebben er heel erg veel zin in, gelukkig kunnen en mogen we weer onze sint activiteit organiseren.