Wat?

Tijdens een Jeugdsoos kom je op een vast moment langs en kan je een knutselactiviteit doen, een spelletje spelen, lekker gezellig bijkletsen met je vrienden en af en toe organiseren we een leuke filmavond, silentdisco karaokeavond of een muziekquiz. Of als je zelf een leuk idee hebt mag je dat altijd aandragen. In ieder geval voldoende te doen, maar wil je liever even niksen en een boekje lezen op de bank is dat ook prima! Ook zullen we in samenwerking met andere lokale organisaties je verrassen met een leuke clinic of speciale activiteit. Tijdens elke soos staat een bepaalde activiteit centraal.

Wanneer?

Hieronder staat de data en welke speciale activiteit we dan hebben. De soos duurt van 13:30 tot 15:30 uur. Aanmelden is – mits anders aangegeven – niet nodig.

  • zondag 7 april 2024: thema bordspelletjes & film kijken (aanmelden verplicht);
  • zondag 26 mei 2024: thema volgt nog;
  • zondag 2 juni 2024: thema volgt nog

Voor wie?

Kinderen t/m 12 jaar (basisschoolleeftijd)

Waar?

In onze ruimte bij dorpshuis De Som, adres: Joseph Haydnlaan 5 te Hazerswoude-Rijndijk.

Kosten?

We vragen een bijdrage van € 1,00 per kind. Voor het kopen van een zakje snoep of chips betaal je een schappelijk bedrag bij de bar van het dorpshuis. Mocht er een externe activiteit zijn waarvoor je een kleine eigen bijdrage moet betalen, dan laten we dat van tevoren weten.

Aanmelden voor de jeugdsoos kan via onderstaand inschrijfformulier.

En wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en plannen? Ga even naar onze Facebook www.facebook.com/derodewip of kijken op deze website in het nieuwsoverzicht