Jeugdsoos

Jeugdsoos

Hoi, leuk dat je even een kijkje komt nemen op deze pagina. Sinds een jaar heeft de speeltuin een eigen jeugdsoos voor kinderen t/m groep 8.

Wat?
Tijdens een Jeugdsoos kom je op een vast moment langs en kan je een knutselactiviteit doen, een spelletje spelen, lekker gezellig bijkletsen met je vrienden en af en toe organiseren we een leuke filmavond, silentdisco karaokeavond of een muziekquiz. Of als je zelf een leuk idee hebt mag je dat altijd aandragen. In ieder geval voldoende te doen, maar wil je liever even niksen en een boekje lezen op de bank is dat ook prima! Ook zullen we in samenwerking met andere lokale organisaties je verrassen met een leuke clinic of speciale activiteit. Tijdens elke soos staat een bepaalde activiteit centraal.

Wanneer?
Vanaf de zomervakantie verplaatsen we de jeugdsoos om praktische redenen naar de zondagmiddag. Hieronder staat de data en welke speciale activiteit we dan hebben. De soos duurt van 14:30 tot 16:30 uur. Aanmelden is – mits anders aangegeven – niet nodig.

  • zondag 11 september 2022 (sjoelen)
  • zondag 16 oktober 2022 (maak je eigen gezicht van papier maché)
  • zondag 13 november 2022 (pingpongspel)
  • zondag 11 december 2022 (canvas schilderen (op aanmelding))

De data voor 2023 volgt nog.

Voor wie?
Kinderen t/m 12 jaar (basisschoolleeftijd)

Waar?
Vooralsnog organiseren we de jeugdsoos in onze ruimte bij dorpshuis De Som.

Kosten?
We vragen een bijdrage van € 1,00 per kind. Voor het kopen van een zakje snoep of chips betaal je een schappelijk bedrag bij de bar van het dorpshuis. Mocht er een externe activiteit zijn waarvoor je een kleine eigen bijdrage moet betalen, dan laten we dat van tevoren weten.

En wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en plannen? Ga even naar onze Facebook www.facebook.com/derodewip of kijken op deze website in het nieuwsoverzicht.