Halloween 2022

Halloween 2022

Algemene informatie

Datum: zaterdag 29 oktober 2022
Tijd: 18:30 – 20:30 uur
Startlocatie speeltuin De Rode Wip
Eindlocatie speeltuin De Rode Wip (afterparty)

 

Aanmelden
Jezelf inschrijven voor de vossenjacht kan via onderstaand inschrijfformulier. Zodra je je hebt aangemeld krijg je van ons – een week van tevoren – een e-mail met alle informatie. Heb je geen e-mail gehad? Check dan even je SPAM-map! Inschrijven kan tot en met zaterdag 29 oktober 2022 12:00 uur.

Deelnamekosten
We vragen per kind € 2,00 deelnamekosten, inclusief aardigheidje, drinken en wat lekkers tijdens de afterparty in De Rode Wip. Niet aangemeld? Dan kunnen we helaas niets geven!

Vossenjacht
Tussen 18:30 en 20:30 uur staan op verschillende punten in Hazerswoude-Rijndijk diverse spoken. Bij deze spoken kun je een stempel halen voor je stempelkaart. Bij sommige spoken moet je eerst een leuk spel doen, bij sommige spoken krijg je iets lekkers. Na 20:30 uur is de vossenjacht afgelopen. De afterparty in de speeltuin duurt tot uiterlijk 22:00 uur.

Halloween Horror Huis
Het is mogelijk je eigen huis of tuin weer aan te melden als spookhuis. Versier je huis of tuin in thema Halloween en laat de kinderen lekker griezelen. Houdt er wel rekening mee dat er ook jonge kinderen meelopen, het is immers een gezinsactiviteit. Geen spookhuis, maar mogen kinderen wel aanbellen voor een snoepje? Geef ook dan ons je adres door! Dat kan door een mailtje te sturen naar info@derodewip.nl of app 06-12608074. Het mooiste spookhuis krijgt een aardigheidje.

Je kunt je nog aanmelden om mee te doen met deze wedstrijd of als adres waar kinderen kunnen aanbellen tot 23 oktober.

Voor de ouders
De spoken hebben opdracht gekregen rekening te houden met de leeftijd van de kinderen, maar het blijft natuurlijk wel Halloweenthema! Houdt daar wel rekening mee! Dit jaar staan op de kaart ook plaatsen waar echt enge spoken staan. Deze zijn voor de echte durfal. Heel veel plezier alvast!

Aanmelden voor pompoen snijden en de silentdisco in Halloween-thema check je www.derodewip.nl/activiteiten. Hier kan je je meteen inschrijven.

Nog even kijken hoe het eraan toeging in 2021? Check het fotoalbum van editie 2021 op www.derodewip.nl/halloween_2021.