Halloween 2021

Halloween 2021

De Halloween Gezinseditie 2021 gaat door!

Hoewel de meeste coronamaatregelen zijn verdwenen zitten er toch haken en ogen aan om ouders en kinderen ouder dan 13 jaar in de speeltuin toe te laten tijdens dit evenement. Daarom organiseren we dit jaar een superleuke vossenjacht voor het hele gezin door het dorp. Hieronder lees je meer over ons programma en hoe je je kunt inschrijven. Zijn er vragen of opmerkingen? Stuur even een e-mailtje naar info@derodewip.nl of bel/app 06-12608074.

Scroll naar beneden voor meer info!

Algemene informatie

Datum: zaterdag 30 oktober 2021
Tijd: 18:30 – 20:30 uur
Startlocatie vanuit je eigen huis
Eindlocatie speeltuin De Rode Wip

 

Aanmelden
Jezelf inschrijven voor de vossenjacht kan via onderstaand inschrijfformulier. Zodra je je hebt aangemeld krijg je van ons – een week van tevoren – een e-mail met alle informatie. Heb je geen e-mail gehad check dan even je SPAM-map! Inschrijven kan tot en met zaterdag 30 oktober 2021 12:00 uur.

Deelnamekosten
We vragen per kind € 2,00 deelnamekosten, inclusief aardigheidje, drinken en wat lekkers tussendoor. Niet aangemeld? Dan kunnen we helaas niets geven!

Vossenjacht
Tussen 18:30 en 20:30 uur staan op verschillende punten in Hazerswoude-Rijndijk diverse spoken. Bij deze spoken kun je een stempel halen voor je stempelkaart. Bij sommige spoken moet je eerst een leuk spel doen, bij sommige spoken krijg je iets lekkers. Zodra je je stempelkaart vol hebt – of de kinderen geen zin meer hebben – kan je naar speeltuin De Rode Wip komen. In de speeltuin kunnen de kinderen een aardigheidje ophalen, wat te drinken en iets lekkers.

Om te voorkomen dat we ouders en kinderen ouder dan 13 jaar moeten controleren op een coronatoegangsbewijs en een ID-check moeten doen, is het de bedoeling dat je de speeltuin ingaat bij de hoofdingang en het looppad volgt waarbij je voldoende afstand houdt tot andere gezinnen. Via het hek aan de kant van de Diepenbrockstraat kan je de speeltuin dan weer verlaten. Het is dit jaar dus helaas niet mogelijk te blijven hangen. Hopelijk is dat volgend jaar wel weer mogelijk.

Halloween Horror Huis
Inmiddels hebben diverse huizen zich aangemeld om mee te doen aan de wedstrijd wie de meeste stemmen krijgt voor Halloween Horror Huis van Hazerswoude-Rijndijk. Daarnaast zijn er ook inwoners bij je mag aanbellen voor iets lekkers. Deze adressen worden later nog bekendgemaakt.

Je kunt je nog aanmelden om mee te doen met deze wedstrijd of als adres waar kinderen kunnen aanbellen tot 23 oktober. Dat kan door een mailtje te sturen naar info@derodewip.nl of app 06-12608074.

Voor de ouders
De spoken hebben opdracht gekregen rekening te houden met de leeftijd van de kinderen, maar het blijft natuurlijk wel Halloweenthema! Houdt daar wel rekening mee! Heel veel plezier alvast!