Stichting Vrienden van Speeltuin De Rode Wip organiseert talloze gezellige, sociale, educatieve en sportieve activiteiten voor jeugd en jongeren in de omgeving Hazerswoude-Rijndijk. Dit kunnen we niet zomaar…

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste, gezellige vrijwilligers die ons willen helpen bij activiteiten. Zonder vrijwilligers geen activiteiten.

WAT GA JE DOEN?

Aangezien de stichting veel organiseert is er altijd wel iets dat bij je past. Helpen bij knutsel- en creatieve activeiten, de Avondvierdaagse, de Jeugdvakantieweek, de Huttenbouw, (junior) mentor zijn bij computerprogrammeren voor kinderen, disco’s, filmavondjes en nog veel meer.

WAT VRAGEN WIJ?

Enthousiasme, kunnen luisteren naar anderen, goede contactuele eigenschappen, fijne samenwerking met andere vrijwilligers en natuurlijk affiniteit hebben met het werken met kinderen.

WANNEER:

Wij organiseren doorlopend activiteiten, met name in het weekend.

Hiervoor nodigen wij onze deelnemers uit maar ook jou om ons te helpen. Kan je een keer niet, dan is dit geen probleem want hoe meer vrijwilligers, hoe meer vreugd!

WAT KRIJG JE HIERVOOR TERUG:

  • Vrijheid bij uitvoering van werkzaamheden in zekere mate.
  • Afwisselend vrijwilligerswerk in een uiterst plezierige sfeer.
  • Ontplooiing van persoonlijke kwaliteiten en verdere ontwikkeling van competenties.
  • Waardevolle contacten met deelnemers en vrijwilligers

Wil je graag meer informatie en/of een afspraak voor een oriënterend gesprek, dan kun je contact opnemen met: Richard Brommers, voorzitter@derodewip.nl of 06-83428041.

Voordat je je aanmeldt verzoeken wij je om eerst ons aannamebeleid en gedragscodes voor vrijwilligers door te nemen. De informatie hierover is terug te vinden door HIER te klikken.