Camping De Rode Wip editie 2020

Camping De Rode Wip editie 2020

Schrijf je alvast in voor editie 2020 door onderstaand formulier in te vullen. Er kunnen maximaal 20 kinderen deelnemen, dus reageer snel: vol = vol!

Camping De Rode Wip een kampeerevenement waarbij kinderen in een zelf meegebrachte tent mogen overnachten in hun speeltuin. De speeltuin zorgt voor avondeten en een gezond ontbijtje in de ochtend. Op de avond zelf gaan we met de kinderen wat leuke spelletjes doen.

Alleen kinderen in de basisschoolleeftijd vanaf 6 jaar mogen overnachten in verband met de gemeentelijke bepalingen. Gedurende de avond en de nacht zijn er voldoende BHV’s aanwezig om de veiligheid van de kinderen te waarborgen. We vragen dit jaar een eigen bijdrage van €5 per kind om de kosten te kunnen dekken. Hiervoor krijgen de kinderen 2 x eten (snack en ontbijt), drinken en wat lekkers tussendoor en regelen wij leuke activiteiten.

Belangrijk is dat de kinderen een eigen tent meenemen die voldoet aan de hedendaagse veiligheidseisen. Wij verwachten van de ouders/verzorgers dat zij dit van tevoren controleren en erop toezien dat de tent in goede staat is. Kinderen moeten de tenten samen met hun ouders opzetten en afbreken. Houdt u rekening met de maat van de tent? Een tent van 4 x 4 meter voor 2 kinderen is niet echt handig. En neemt onnodig veel ruimte in.

Vanwege de gemeentelijke regels hebben wij besloten om geen grote tent te gebruiken waarin kinderen die geen tent hebben kunnen overnachten. Alleen kinderen die beschikking hebben over een eigen tent (of die ergens kunnen lenen) kunnen zich aanmelden.

U kunt uw kind(eren) inschrijven via onderstaande registratieformulier. De gegevens worden gebruikt om een formulier te maken dat van tevoren moet worden ondertekend door tenminste één ouder of verzorger. Zijn er zaken waarvan u vindt dat wij die moeten weten wat betreft de gezondheid van uw kind? Vermeldt u dit dan op het formulier.

Geen evenement zonder reglement! We willen u graag wijzen op de aangepaste huisregels tijdens het kampeerevenement. De tekst kunt u lezen door HIER te klikken. Door uw kind aan te melden gaat u ermee akkoord dat u het reglement heeft gelezen en besproken met uw kind. Op deze manier is en blijft het voor iedereen leuk en gezellig!

Heeft u vragen over dit evenement neem dan contact op met coördinator Chantal Brommers via 06-12608074 of activiteiten@derodewip.nl

Graag per kind één formulier invullen!

    Heeft u bezwaar tegen het plaatsen van foto's van hierboven genoemde kind tijdens dit evenement op onze website en Facebook? (verplicht)

    Ik ga akkoord met de huisregels met betrekking tot dit evenement.

    De inschrijfformulieren zijn alleen bedoeld voor het kampeerevenement en zijn alleen in te zien door de vrijwilligers. Na afloop worden de formulieren vernietigd en online verwijderd uit de database. Daarnaast willen wij u erop wijzen dat er tijdens het evenement foto’s worden gemaakt ten behoeve van onze website en Facebook. Op het aanmeldingsformulier dient u aan te geven of u er bezwaar tegen heeft dat foto’s van uw kind voor deze doeleinden gebruikt mogen worden.