Op maandag 1 april, tweede Paasdag, barst het feest los bij Dorpshuis De Som! Het jaarlijkse paasfeest staat weer voor de deur en belooft een dag vol plezier en avontuur voor jong en oud. We hebben een kleurrijk programma samengesteld waarbij er voor ieder wat wils is. Lees snel verder om te ontdekken wat je allemaal te wachten staat en vergeet niet je snel aan te melden via het aanmeldformulier onderaan deze pagina!

🥚 Eitjes zoeken voor de allerkleinsten

Om 11:00 uur gaat de deur van het dorpshuis open en kunnen de allerkleinsten zich verheugen op een spannende zoektocht naar plastic eieren. Voor elke gevonden eierenschat krijgen de kleine speurders aan het eind een zakje heerlijke echte chocolade paaseitjes! Een feestelijk begin van de dag vol lekkernijen en verrassingen.

🔍 Speurtocht

Ook hebben we een speurtocht klaarliggen! Haal om 11:00 uur je formulier op en ga samen op ontdekkingsreis door het dorpshuis op zoek naar de benodigde letters om de puzzel compleet te maken. Lukt het jou om alle raadsels op te lossen? Wie weet ga je dan naar huis met een zakje smakelijke paaseitjes als beloning voor je speurwerk!

🪩 Disco Party!

Tussen 11:00 en 13:00 uur kan je lekker los op de extra ingelaste Paasdisco in de gymzaal van het dorpshuis. Doe je mee met het eierzoeken en/of de speurtocht? Dan hoef je voor deze activiteit niet extra te betalen. Kom je alleen voor de disco? Dan betaal je 1 euro toegang.

🐰 Meet & greet met de paashazen

Natuurlijk mogen de paashazen niet ontbreken op ons feest! Kom gezellig knuffelen of maak een vrolijke foto met onze pluizige vrienden. En wist je dat je kans maakt op een leuke prijs als je een tekening of knutselwerkje inlevert in de daarvoor bestemde bus in het dorpshuis? Laat je creativiteit de vrije loop en wie weet ga jij wel naar huis met een verrassing! Vergeet niet op je creatie je naam, leeftijd en telefoonnummer of e-mailadres te zetten zodat we je kunnen bereiken!

🍰 Koop iets lekkers, steun KiKa

Dit jaar zetten we ons in voor een prachtig doel: KiKa, Stichting Kinderen Kankervrij. Naast alle leuke activiteiten kun je in het dorpshuis genieten van heerlijke versnaperingen. De opbrengst van de lekkernijen gaat volledig naar KiKa, dus geniet met een goed gevoel van al het lekkers dat we te bieden hebben! Betalen kan contant of via een QR-code.

💰 Kosten en aanmelden

Wil je meedoen aan een van onze activiteiten? Vul dan snel het aanmeldformulier in onderaan deze pagina. Deelname aan één activiteit kost slechts € 1,00 per kind. Wil je aan alle drie de activiteiten deelnemen? Dan betaal je slechts € 2,00.

Koffie, thee of fris is te koop bij de bar van het dorpshuis. Je kunt hier alleen afrekenen met pin!

Goed om te weten: de deur van het dorpshuis gaat niet eerder open dan 11:00 uur. We streven naar een eindtijd van 13:00 uur.

Let op: vergeet niet je aan te melden via het formulier hieronder om zeker te zijn van je plekje op ons paasfeest!