Pasen editie 2022

Pasen editie 2022

Ook dit jaar organiseert de speeltuin op tweede Paasdag leuke activiteiten voor kinderen en ouders. Voor iedereen is weer wat te doen. Check snel het programma hieronder. Onderaan de pagina kan je jezelf aanmelden, zodat we rekening kunnen houden met de inkoop en voorbereidingen. Laten we er weer een knalfeest van maken!

Paaseieren zoeken (t/m 5 jaar)

Kinderen t/m 5 jaar mogen in de speeltuin paaseieren komen zoeken. Om iedereen evenveel kans te geven zijn het plastic eitjes die de kinderen kunnen inruilen voor een zakje echte chocolade-eitjes. Deze activiteit vindt plaats op tweede Paasdag op maandag 18 april vanaf 10.30 uur. Graag aanmelden via onderstaand inschrijfformulier.

Gezinsspeurtocht (alle leeftijden)

Dit jaar is het mogelijk je aan te melden voor de gezinsspeurtocht. Je kan alleen lopen, maar ook met je familie en/of vrienden. Op de route staan verschillende spelletjes die je kunt doen. Na afloop kan je dan in de speeltuin weer iets lekkers halen. De speurtocht begint ook vanaf 10:30 uur. Ook graag aanmelden hiervoor via onderstaand formulier.

Voor de ouders is er tegen een schappelijke prijs koffie/thee te koop (alleen contant), voor de kinderen is er limonade (gratis). Deelname aan onze activiteiten is gratis. Wilt u toch een kleine bijdrage doen? Bij de koffietafel staat een fooienpot.

Schminken

In de speeltuin kan je je laten schminken bij een van onze vrijwilligers. Wat wil je zijn? Een prinses, een tijger of toch een paashaas?

Kleurwedstrijd

Ook nu kan je weer meedoen met de kleurwedstrijd waarbij je een leuke prijs kunt winnen. Er zijn drie leeftijdscategorieën: 0 t/m 3 jaar, 4 t/m 6 jaar en 7 t/m 8 jaar.

Hieronder kun je de kleurplaat downloaden en uitprinten. Je mag natuurlijk ook een leuke knutsel maken. Je kunt je creatie inleveren op maandag in de speeltuin of op een ander moment bij de Mozartlaan 108 in Hazerswoude-Rijndijk. Dit kan t/m maandag 18 april. Op Dinsdagavond 19 april maken we de winnaars bekend! Aanmelden is niet nodig hiervoor.

VERGEET NIET JE NAAM, LEEFTIJD EN ADRES ACHTEROP DE TEKENING TE ZETTEN!

Kleurplaat 0 t/m 3 jaar
Kleurplaat 4 t/m 6 jaar
Kleurplaat 7 t/m 8 jaar
Paasmandje 1
Paasmandje 2
Paasmandje 3

Om je aan te melden voor de bovengenoemde activiteiten kan je onderstaande formulier gebruiken.