Kinderactiviteiten

Een nacht vol avontuur in Speeltuin De Rode Wip: slaapfeestje tussen de speeltoestellen

Het afgelopen weekend van 29 juni was het weer feest in speeltuin De Rode Wip, waar voor de vierde keer het populaire slaapfeestje ‘Camping De Rode Wip’ plaatsvond. Dertig enthousiaste kinderen brachten de nacht door in hun eigen tentje, midden tussen de speeltoestellen, en genoten van een scala aan leuke activiteiten.

Het avontuur begon om 16:30 uur, toen de kinderen samen met hun ouders aankwamen om hun tenten op te zetten in de speeltuin. Om 17:15 uur namen de ouders afscheid en begon het kennismakingsspel, waarbij de kinderen en de vrijwilligers elkaar beter leerden kennen. Na een tijdje vrij spelen, stond het avondeten klaar. Broodjes knakworst en pannenkoeken werden met smaak verorberd. De kinderen hielpen daarna mee met de afwas, zoals het hoort op een echte camping, en speelden daarna vrij rond.

De avondactiviteit om 19:00 uur was een absolute hit. De kinderen mochten in een echte waterbal over het water lopen. Voor sommigen was het even wennen, maar al snel rolden ze vol plezier rond in de bal. Andere groepjes deden mee aan het traditionele ruilspel in de wijk. Bij terugkomst konden de kinderen lekker chillen, knutselen of een spelletje doen.

Om 23:00 uur was het tijd om tanden te poetsen, de pyjama aan te trekken en naar bed te gaan. De nacht bracht rust en nieuwe energie voor de volgende ochtend.

Zondagochtend begon met een heerlijk ontbijt, waarbij vooral de croissantjes gretig aftrek vonden. Helaas kwam om 9:00 uur een einde aan het feest. De ouders hielpen bij het opruimen van de tentjes en om 10:00 uur was deze fantastische editie van Camping De Rode Wip echt voorbij. We willen graag alle kinderen bedanken voor hun enthousiasme en een diepe buiging maken voor de vele hulpouders die dit evenement mogelijk hebben gemaakt. En natuurlijk een speciale dank aan Nike van www.nike-liscaljet.nl voor de prachtige foto’s die je hebt gemaakt. Tot volgend jaar!

Dit vind je misschien ook leuk...