Algemeen

Samen voor Je Buurt: initiatief speeltuin in de prijzen

In april hebben klanten van Jumbo de kans gekregen om buurtinitiatieven voor te dragen voor een financiële bijdrage onder de naam “Samen voor Je Buurt.” Deze initiatieven hadden als doel eenzaamheid in de buurt tegen te gaan, en omvatten activiteiten zoals het organiseren van buurtbijeenkomsten, samenwerkingen met sportclubs of scholen om gezonde en voedzame maaltijden te verzorgen, investeren in de buurt door gezamenlijk iets op te knappen, of bijvoorbeeld het organiseren van een gezonde kindermiddag voor kinderen.

We zijn enorm trots om te melden dat de speeltuin in onze buurt is genomineerd en een mooie financiële bijdrage heeft ontvangen. Dit succes is mogelijk gemaakt dankzij de inzet van dorpsbewoner Meddy (2e van links). Samen met Chantal Brommers (links) van de organisatie mochten zij vandaag het geldbedrag in ontvangst nemen bij de Jumbo Hazerswoude-Rijndijk.

Het bedrag van € 333,00 zal worden gebruikt om leuke spelmaterialen aan te schaffen voor de speeltuin. We willen iedereen hartelijk bedanken voor hun steun en betrokkenheid. Samen maken we de buurt een betere plek!

Dit vind je misschien ook leuk...