Kinderactiviteiten

Paasfeest bij Speeltuin De Rode Wip!

Op maandag 1 april, tweede Paasdag, vindt het jaarlijkse paasfeest plaats bij speeltuin De Rode Wip. Vanaf 11:00 uur kunnen kinderen van alle leeftijden deelnemen aan verschillende activiteiten:

  • Eitjes zoeken: Voor de allerkleinsten is er een spannende zoektocht naar plastic eieren, die ze kunnen inleveren voor echte chocolade paaseitjes.
  • Gezinsspeurtocht: Families kunnen deelnemen aan een leuke speurtocht door een deel van het dorp. Bij voltooiing ontvangen de kinderen een beloning in de vorm van paaseitjes.
  • Meet & greet met de paashazen: Ontmoet onze vrolijke paashazen, knuffel met ze en maak een foto. Vergeet niet een tekening of knutsel in te leveren om kans te maken op een prijs.

Dit jaar steunen we KiKa met onze “Bakken voor KiKa” actie. Geniet van lekkernijen in de speeltuin, waarvan de opbrengst volledig naar KiKa gaat.

Kosten en aanmelden:

  • Aanmelden kan via www.derodewip.nl/pasen. Deelname aan één activiteit kost €1,00 per kind. Voor beide activiteiten betaal je €2,00. De opbrengsten gaan naar het goede doel.

Mis dit gezellige paasfeest niet en steun tegelijkertijd het goede doel!

Dit vind je misschien ook leuk...