Workshops voor Kids

Workshops voor Kids

In samenwerking met de Maakplaats van Bibliotheek Rijn en Venen kunnen wij de kinderen van onze dorpskern een aantal leuke activiteiten gaan aanbieden. Doordat er een samenwerkingsovereenkomst wordt opgesteld kunnen wij deze activiteiten aanbieden tegen een lage prijs en in sommige gevallen zelfs gratis!

De eerste activiteit staat gepland op dinsdag 6 december van 15:30 tot 17:00 uur in de gymzaal van dorpshuis De Som in Hazerswoude-Rijndijk. Het is mogelijk dat de kinderen meteen na schooltijd naar het dorpshuis komen, daar krijgen ze van ons dan eerst wat te drinken en kunnen ze vanaf 15:30 uur lekker aan de slag.

MAAK JE EIGEN 3D-ONTWERP (GRATIS!)

 

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze workshop leer jij 3D ontwerpen in Tinkercad en uiteraard kun je de 3D-printer ook aan het werk zien. Na de workshop wordt jouw creatie uitgeprint en kun jij deze later ophalen, leuk voor jezelf of om als cadeau weg te geven! Je hoeft zelf niets mee te nemen, alle materialen en apparatuur zijn al aanwezig.

Benieuwd wat je zoal met Tinkercad kunt maken? Check de volgende website voor een leuk filmpje: www.2d3d.gratis/programmas/tinkercad/

De workshop is geschikt voor kinderen in de leeftijd 8-12 jaar.

Aan deze workshop zijn GEEN kosten verbonden, dus wees snel want VOL = VOL!!
Er kunnen max 12 deelnemers meedoen in verband met het beschikbare aantal laptops.

HELAAS IS HET NIET MEER MOGELIJK JE IN TE SCHRIJVEN, DE WORKSHOP IS VOL! HOPELIJK KUNNEN WE BINNENKORT WEER EEN WORKSHOP ORGANISEREN SAMEN MET DE BIBLIOTHEEK! 

WIL JE ALS RESERVE OP DE LIJST? STUUR EVEN EEN E-MAIL NAAR INFO@DERODEWIP.NL

LET OP: deze workshop wordt je gratis aangeboden, maar als je je aanmeldt verwachten we dat je wel komt opdagen. Kan je om wat voor reden toch niet, meld je dan op tijd af zodat we iemand anders in jouw plaats kunnen laten gaan!