Hazerswoude Got Talent

Hazerswoude Got Talent

 

Ben jij niet ouder dan 17 jaar en wil je graag je talent delen met de inwoners van Hazerswoude-Rijndijk en omstreken?

Vanaf vandaag is het mogelijk je aan te melden voor onze nieuwe coronaproof activiteit “Hazerswoude Got Talent”.  Net als in het het populaire tv-programma kan je je aanmelden om mee te doen en kans maken op de Hazerswoude Got Talent-Award 2021. Hieronder kan je lezen wat de voorwaarden zijn en wat er van je verwacht wordt. Lees dit goed door voordat je je aanmeldt.

Wat?

Heb jij een superleuk talent dat je wilt (en durft) te delen met de inwoners van Hazerswoude-Rijndijk en omstreken? Denk aan bijvoorbeeld een dansje, een stukje acteerwerk, een stunt (niet te gevaarlijk!), een challenge, een supergrappige mop, een goocheltruc of een tiktok-dans. Noem het maar op. Iets waarvan jij vindt dat jij er ontzettend goed in bent.

Wanneer?

Je filmpje kan je inzenden t/m zaterdag 15 mei. Zo heeft iedereen die mee wil doen de kans om iets leuks op te nemen, eventueel nog te editen en bij ons in te dienen. Je mag zelf een talent laten zien, maar het mag ook iets zijn dat je maakt met je vrienden, dansgroep of klas. In de periode 16 t/m 31 mei kunnen mensen stemmen op hun favoriete filmpjes en mogen de winnaars opnieuw tegen elkaar strijden door een nieuw filmpje in te dienen. Uiteraard werken we met leeftijdscategorieën zodat iedereen evenveel kans maakt. De uiteindelijke winnaars krijgen een mooie prijs en komen in de Groene Hart Koerier te staan.

Voor wie?

Voor iedereen t/m 17 jaar. Op basis van de leeftijden van de kinderen die zich aanmelden gaan we werken met categorieën zodat iedere categorie uiteindelijk tegen elkaar moet strijden om de Hazerswoude Got Talent-Award 2021

Hoe?

Hoe je het filmpje inzendt sturen wij je toe in een mail dat je ontvangt nadat je hebt ingeschreven. De filmpjes worden online gezet op onze Facebook en website, wees je daar bewust van!

Schrijf je snel in via onderstaand formulier en doe mee!