Sint-Maarten 2019

Sint-Maarten 2019

Dit jaar organiseert speeltuin “De Rode Wip” wederom Sint-Maarten. Dit jaar starten we met een nieuwe traditie: een lichtjesparade / lampionnenoptocht. Om 18:15 uur verzamelen we in de speeltuin en om 18:30 uur lopen we gezamenlijk met elkaar een klein stukje door ons mooie dorp. De rondgang duurt circa 30 minuten. Er zijn verkeersregelaars om ons te begeleiden.

Na terugkeer in de speeltuin kunnen de kinderen zelf de wijken in om aan de deuren via hun zangkunsten wat lekkers proberen te verkrijgen.

Kom maandag 11 november tussen 18:15 en 18:30 uur gezellig naar de speeltuin om mee te lopen!

Vorig jaar kregen we als feedback dat sommige inwoners van onze dorpskern tevergeefs zaten te wachten op bezoekertjes aan hun voordeur. Helaas hebben wij geen invloed op waar de kinderen langslopen. Woont u verder van de speeltuin af, dan is de kans kleiner dat ze aan de deur komen. Dit jaar kunt u uw adres doorgeven aan ons, zodat wij deze adressen op een flyer kunnen zetten en meegeven aan de lopers. Echter is dit geen garantie dat ze langskomen. Alle bewoners in de straten rondom de speeltuin krijgen sowieso een brief van ons met de vraag of ze willen meewerken om van dit evenement een succes te maken voor de kinderen.

Wilt u graag meewerken aan deze activiteit? Stuur uw adres dan naar info@derodewip.nl en we plaatsen uw adres op de flyer die de kinderen meekrijgen bij vertrek uit de speeltuin.

U kunt een lichtje of iets anders voor uw raam neerzetten waaruit blijkt dat kinderen mogen aanbellen.

Wij geven de kinderen die geen lampion hebben de gelegenheid een mooie lampion te komen knutselen in ons jeugdhonk bij de bibliotheek aan de Joseph Haydnlaan 5. Op zondagmiddag 10 november tussen 14:30 en 16:00 kan je dan langskomen. Kosten zijn € 2,00, maar meld je wel even aan via info@derodewip.nl zodat we weten hoeveel lampionstokjes we moeten aanschaffen.