Recycle Sint Ruilmarkt 2020

Recycle Sint Ruilmarkt 2020

Speeltuin De Rode Wip wil verduurzamen en heeft het initiatief genomen de Recycle Sint speelgoedruilmarkt online te organiseren in Hazerswoude-Rijndijk. Het speelgoed krijgt een mooi tweede leven bij andere kinderen thuis en eigen kinderen worden weer verblijd met het ingebrachte speelgoed van anderen. Zo is de cirkel rond zonder nieuwe aankopen te hoeven doen.

‘Like’ onze Facebook om op de hoogte te blijven. Ken je iemand die wel mee wil doen maar geen Facebook heeft? Laat diegene een mail sturen naar sint@derodewip.nl om onze informatie per mail te ontvangen.

Lijkt het je leuk te helpen bij het uitzoeken en inventariseren van de ingeleverde spullen en het toekennen van waardepunten? Mail ons via sint@derodewip.nl

Hoe werkt Recycle Sint?

  1. Op onderstaande momenten is het mogelijk om speelgoed in te leveren die je niet meer gebruikt en wilt ruilen. Meld je aan via het inschrijfformulier onderaan en geef aan wanneer je je spullen in wil leveren. We nemen dan contact met je op voor een tijdslot waarin je kunt langskomen.

Inlevermomenten:
t/m dinsdag 17 november (op afspraak)

  1. Tussen 15 november en 18 november inventariseren onze vrijwilligers de ingebrachte spullen en kennen daar waardepunten aan toe. We koppelen aan jou terug wat het totaal aantal punten is dat je toegewezen hebt gekregen. Uiteraard verwachten wij dat het speelgoed in goede staat en compleet is.
  1. Op onderstaande momenten is het mogelijk je punten te ruilen tegen ander speelgoed. Dit zal online gebeuren. Hoe dat werkt mailen we je later nog.

Ruilmomenten:
Woensdag 18 november tussen 19:00 – 20:30 uur
Donderdag 19 november tussen 09:30 – 11:30 uur
Donderdag 19 november tussen 19:00 – 20:30 uur

Waardepuntensysteem

Er is een standaard puntensysteem dat wij zullen gebruiken:

CATEGORIE 1 > Tussen 0 en 5 euro
CATEGORIE 2 > Tussen 5 en 10 euro
CATEGORIE 4 > Tussen 15 en 25 euro
CATEGORIE 6 > Vanaf 25 euro

Voor elk stuk speelgoed dat je inlevert krijg je een waardebon. En met jouw bonnen mag je gaan ruilen binnen elke categorie. Al het speelgoed dat overblijft wordt geschonken aan het goede doel!

Heb je je punten niet volledig kunnen opmaken? Dan kan je die punten meenemen naar volgend jaar. Wij zullen dit ook bijhouden in ons systeem en volgend jaar krijg je dan weer nieuwe puntenkaarten.

Vanwege COVID-19 doen wij dit jaar geen kleding ruilen. Hopelijk kan dat volgend jaar wel.