Loop jij mee met de sponsorloop?

Loop jij mee met de sponsorloop?

Op maandag 13 april vieren we op 2e paasdag weer onze jaarlijkse paasactiviteit. Dit jaar is er naast de reguliere activiteit ook een extra evenement. Dit evenement richt zich op het goede doel, namelijk de Samenloop voor Hoop dat op 16/17 mei zal plaatsvinden in Alphen aan den Rijn. Tijdens dit evenement zijn er in de speeltuin extra activiteiten, georganiseerd door vrijwilligers van de Samenloop voor Hoop, waarmee, onder hun teamnaam “Live Your Life With Love”, geld wordt ingezameld voor dit goede doel. Ook zal er een sponsorloop worden gehouden. Kinderen kunnen dan om de vijver naast de speeltuin rondjes lopen en zich voor elke rondje laten sponsoren (of tegen een vast bedrag). Dit is tussen 11:30 en 12:30 uur.

Vind jij het leuk om mee te doen met deze kleine sponsorloop? Vul dan onderstaand formulier in. Zodra we je gegevens binnen hebben we sturen we je een sponsorformulier waarmee je bij zoveel mogelijk mensen langs kunt gaan om je te laten sponsoren.

SamenLoop voor Hoop is een evenement van KWF voor iedereen die iets tegen kanker wil doen. Gedurende een 24-uurs wandelestafette staan we samen met lotgenoten stil bij kanker én vieren we het leven. Tijdens het evenement lopen deelnemers in teams en lossen elkaar af, zodat uit elk team altijd iemand aan het wandelen is. Ondertussen zorgen indrukwekkende ceremonies, een gezellige braderie en veel activiteiten ervoor dat het voor zowel de bezoekers als de deelnemers een onvergetelijk evenement is. De openheid, saamhorigheid en eensgezindheid maken van een SamenLoop een evenement dat niemand onberoerd laat. www.samenloopvoorhoop.nl/alle-samenlopen/zuid-holland/alphen-aan-den-rijn-2020/

    Heb je bezwaar tegen het plaatsen van foto's van hierboven genoemde kind tijdens dit evenement op onze website en Facebook? (verplicht)