Zoek de Gluurpiet / Gluursint

Zoek de Gluurpiet / Gluursint

Wederom roepen wij de hulp in van de inwoners van Hazerswoude-Rijndijk om mee te helpen met een leuke coronaproof activiteit voor de kinderen. Het idee is om ‘GluurPietjes’ of ‘GluurSinten’ op te hangen in onze dorpskern. Door het uitprinten van een ‘Pietje’ of ‘Sint’ kan je de kinderen thuis lekker aan het werk zetten om de tekening zo mooi mogelijk in te kleuren en vervolgens voor je raam/ramen te hangen.

Vanaf komend weekend (zaterdag 14 november) kunnen de kinderen dan zelfstandig de straat op om de verschillende ‘Pietjes’ of ‘Sinten’ te zoeken. Helaas is het volgens de verordening van de gemeente niet toegestaan adressen online te zetten. Maar laat je verrassen en ga zelf op zoek. Let hierbij wel op de geldende regels vanuit het RIVM, dus houdt afstand, blijf thuis als je je niet lekker voelt, ga niet op pad als je merkt dat het wat drukker is en niet meer dan 2 personen per groepje.

Hoe kunnen jullie ons helpen?

Print via onderstaande link een ‘Pietje’ of ‘Sint’ uit en laat je kinder(en) dit inkleuren. Is je keukenraam vol? Dan is er vast nog wel ruimte op het raam op de eerste verdieping.

Download hier de GluurPiet:
http://www.derodewip.nl/wp-content/uploads/2020/11/Gluurpiet.pdf

Download hier de GluurSint:
http://www.derodewip.nl/wp-content/uploads/2020/11/Gluursint.pdf

Kleine moeite, groot plezier!