Pasen editie 2021

Pasen editie 2021

In overleg met de gemeente mogen we dit jaar toch nog iets organiseren voor de kinderen van Hazerswoude-Rijndijk. Binnen activiteiten zijn helaas niet toegestaan. We hebben enkele leuke activiteiten voor jullie in petto:

Paaseieren zoeken (t/m 5 jaar)

Kinderen t/m 5 jaar mogen in de speeltuin paaseieren komen zoeken. Om iedereen evenveel kans te geven zijn het plastic eitjes die de kinderen kunnen inruilen voor een zakje echte chocolade-eitjes. Deze activiteit vindt plaats op Goede Vrijdag op 2 april vanaf 10.30 uur. Na aanmelden (=verplicht) krijg je van ons van tevoren een tijdslot waarin de kinderen mogen komen zoeken. We laten 20 kinderen tegelijkertijd zoeken. We zetten daarvoor een deel van de speeltuin af. Probeer met zo min mogelijk volwassenen naar de speeltuin te komen om drukte te vermijden. Tijdens deze activiteit is de speeltuin tijdelijk even gesloten voor andere bezoekers.

Raad de slagzin!

Aanmelden om mee te doen met de slagzin kan t/m 4 april. Je kunt dan 1 t/m 5 april op eigen gelegenheid door de wijken om de letters te zoeken en je slagzin te maken. Zodra je je aanmeldt (=verplicht) krijg je van ons begin april de straten waar de letters zijn te vinden. Na afloop kan je je zakje met chocolade-eitjes ophalen bij de Mozartlaan 108 in Hazerswoude-Rijndijk. Zijn we niet thuis doe dan je formulier bij ons in de bus zodat wij het later bij je thuis langsbrengen. Let op, heb je je niet aangemeld dat kunnen we geen chocolade-eitjes meegeven!

WhatsApp Paasspeurtocht

Lijkt het je cool om mee te doen met een heuse WhatsApp Paasspeurtocht? Los het mysterie van de verdwenen paaseitjes op met je vrienden! Check www.derodewip.nl/mysterie voor info.

Kleurwedstrijd

Sinds lange tijd doen we dit jaar ook weer een kleurwedstrijd waarbij je een leuke prijs kunt winnen. Er zijn drie leeftijdscategorieën: 0 t/m 3 jaar, 4 t/m 6 jaar en 7 t/m 8 jaar.

Hieronder kun je de kleurplaat downloaden en uitprinten. Je mag natuurlijk ook een leuke knutsel maken. Je kunt je creatie inleveren bij de Mozartlaan 108 in Hazerswoude-Rijndijk. Dit kan t/m maandag 5 april. Op maandagavond 5 april maken we de winnaars bekend! Aanmelden is niet nodig hiervoor.

VERGEET NIET JE NAAM, LEEFTIJD EN ADRES ACHTEROP DE TEKENING TE ZETTEN!

Kleurplaat 0 t/m 3 jaar
Kleurplaat 4 t/m 6 jaar
Kleurplaat 7 t/m 8 jaar
Paasmandje 1
Paasmandje 2
Paasmandje 3

Om je aan te melden voor de bovengenoemde activiteiten kan je onderstaande formulier gebruiken. We verzoeken je vriendelijk per kind een formulier in te vullen zodat alles bij de juiste vrijwilligers terechtkomt.

Last but not least…. uiteraard is het coronatijd. Ondanks dat we als speeltuin iets leuks mogen organiseren gelden nog steeds de basisregels voor iedereen. Lees deze HIER. We verwachten van onze bezoekers en deelnemers aan de activiteiten dat ze zich hieraan houden.