WhatsApp Paas-speurtocht

WhatsApp Paas-speurtocht

Speciaal voor de oudere kinderen hebben we dit jaar een leuk extraatje. Deze activiteit is corona-proof.

Vanwege het slechte weer is deze activiteit verzet naar zondag 11 april. Starten tussen 11:00 en 13:00 uur.

“Het mysterie van de verdwenen paaseitjes”

Inspector Puzzels heeft jullie vandaag hard nodig voor een belangrijke geheime missie! De beruchte boeven Ben en Berry hebben vannacht alle paaseitjes gestolen uit jullie buurt. Dat is toch verschrikkelijk! Ieder jaar is het weer raak in een andere buurt en dit jaar is helaas jullie omgeving aan de beurt. Inspector Puzzels is al op onderzoek uitgegaan. Hij heeft Ben en Berry weten te vinden en ze achter slot en grendel geplaatst. Maar zij willen hem niet vertellen waar ze de gesloten paaseitjes hebben verstopt! Jullie moeten hem helpen om deze terug te vinden. Jullie gaan dus op een belangrijke missie in jullie buurt op zoek naar geheime sporen en aanwijzingen om deze paaseitjes te vinden.

Wanneer?

Deze activiteit vindt plaats op 11 april vanaf 11.00 uur Na aanmelden wordt je ingedeeld met je team in een tijdslot. Wees op tijd!

Wat heb je nodig?

Om mee te kunnen doen heb je een telefoon nodig met WhatsApp waarbij je gebruik moet maken van je mobiele netwerk. Alleen met Wi-Fi kan dus niet. Onderweg krijg je namelijk allerlei opdrachten en zal je ook foto’s moeten verzenden. Wij verzorgen verder alle materialen die nodig zijn om je missie te voltooien. Achteraf krijg je van ons een heus diploma.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via onderstaand formulier tot uiterlijk zaterdag 10 april 18:00 uur. Wil je met je vrienden lopen? Geef dan in het opmerkingenveld de namen aan. Een groepje van max. 5 personen is aan te raden. Bij kinderen onder de 12 jaar adviseren wij dat een volwassene meeloopt. Je start bij speeltuin De Rode Wip. Je wordt ingedeeld volgens een tijdslot zodat iedereen verspreid gaat lopen. Van tevoren krijg je hierover van ons een e-mail.

Kosten

Om mee te doen vragen we €1 per persoon. Contant te betalen zodra je je spullen op komt halen.