Supercoole Meiden Middag

Supercoole Meiden Middag

Op verzoek gaan we opnieuw een meidenmiddag inplannen. Meld je snel aan voor zaterdag 6 april. Tussen 14:00 en 16:00 is er weer van alles te doen!

Speeltuin De Rode Wip organiseert samen met Stichting Jeugdwerk Hazerswoude Rijndijk en BOOST! een coole Meidenmiddag voor meiden t/m 14 jaar. Wat we precies gaan doen is nog even geheim, maar we gaan weer gezellig tutten met meiden onder elkaar.

Wat we wel kunnen verklappen is dat BOOST een boksclinic komt houden. Ben je tussen de 11 en 14 jaar? En wil je graag meedoen? Dan kan je dat aangeven via onderstaand formulier. De clinic duurt circa 1,5 uur en je leert controle te houden en je zelf te beschermen. Wil je hier niet aan meedoen, dan hoeft dat natuurlijk niet en doe je mee met de reguliere programma.

De middag staat gepland voor zaterdag 6 april van 14:00 tot 16:00 uur in onze ruimte aan de Joseph Haydnlaan 5 (bij de bibliotheek).

Kosten voor deze super coole middag: € 2,00

AANMELDEN?

    Doe je mee met de boksclinic (uitsluitend 11 t/m 14 jaar)

    Heeft u bezwaar tegen het plaatsen van foto's van hierboven genoemde deelnemer tijdens dit evenement op onze website en Facebook? (verplicht)