Hazie en Woudie

Hazie en Woudie

Ken jij Hazie en Woudie al? Het zijn twee broers die deze week naar Hazerswoude-Rijndijk komen om vakantie te vieren en vriendjes willen worden met zoveel mogelijk kinderen. Je vindt ze overal in het dorp, maar je moet ze wel goed zoeken want ze verdwalen heel snel. Je mag ze meenemen naar huis om mee te spelen en kennis te laten maken met jouw familie, jouw huis, jouw hobby’s en jouw dagelijkse bezigheden. Leuk toch!

Ga je lekker op de fiets door het dorp? Ga je achter je laptop aan je schoolwerk? Met je familie ’s avonds eten aan tafel? Betrek Hazie en Woudie erbij en deel je dagelijkse leven, maar ook je spannende avonturen met de rest van Hazerswoude-Rijndijk door wat coole foto’s en filmpjes te delen op onze speciale Facebookgroep www.facebook.com/groups/haziewoudie en deze website.

Hazie en Woudie hebben heel veel tweelingbroers rondlopen, dus je zult er altijd wel een paar tegenkomen. Tijdens de voorjaarsvakantie komen er ook nog familieleden van ze langs in het dorp om te kijken hoe het met ze gaat. Ga die week dus extra goed kijken of je ze kan vinden.

Nadat je een gezellige tijd met de broers hebt gehad, kan je ze langsbrengen bij de Mozartlaan 108 in Hazerswoude-Rijndijk. Daar staat een speciale toverbrievenbus die Hazie en Woudie weer terugstuurt naar hun ouders. Doe je in de brievenbus ook nog een briefje met je naam en adres, met misschien nog een leuke knutsel of tekening erbij, dan krijg je van ons nog een leuke attentie opgestuurd. Daardoor kan je nog lang nagenieten van je tijd samen met Hazie en Woudie. Heel veel plezier!

 

Voor de ouders

Helaas zijn we voorlopig nog niet van corona af. Met deze activiteit willen we kinderen stimuleren buiten op pad te gaan om vervolgens met Hazie en Woudie thuis leuke dingen te ondernemen. We zouden het ontzettend leuk vinden als jullie deze momenten willen delen in de Facebookgroep die we daarvoor hebben gemaakt. De foto’s zullen we ook delen op de website, voor de mensen die geen Facebook (willen) hebben. Nadat de kinderen Hazie en Woudie hebben ingeleverd krijgen ze van ons nog een leuk stickervel en certificaat in de bus als aandenken. Vervolgens worden de briefjes door ons vernietigd.

De speciale Hazie en Woudie Facebookgroep: www.facebook.com/groups/haziewoudie (na aanmelden kan je zelf content plaatsen) of anders kan je het mailen naar info@derodewip.nl of appen naar 06-83428041, dan plaatsen wij het op de website. Via onze platformen houden we je op de hoogte van allerlei nieuwtjes.

Deze activiteit wordt aangeboden door Speeltuin De Rode Wip en Stichting Jeugdwerk Hazerswoude-Rijndijk