Lockdown Fotochallenge

Lockdown Fotochallenge

Al ingeschreven voor de challenge? Klik op deze link om meteen naar de opdrachten te gaan: www.derodewip.nl/opdrachten

 

Maandag 11 januari starten we met de Lockdown-fotochallenge voor kinderen t/m 17 jaar. Twee weken lang krijg je elke dag een superleuke opdracht in je mail om thuis of  in je tuin uit te voeren. Dit kan gewoon met je eigen smartphone of met een gewone camera. Om de dag krijg je via een korte vlog een tip van Jasmijn van “Jasmijn van Noort Fotografie” en kan je je vragen over het maken van de perfecte foto stellen op onze Facebook www.facebook.com/derodewip of via info@derodewip.nl. We verzamelen dan alle vragen en krijg je advies en uitleg. Deze kan je teruglezen op Facebook of op deze pagina.

Via onderstaand formulier kan je je aanmelden om mee te doen. De eerste 30 kinderen die zich aanmelden krijgen een echte selfiestick, maar we geven slechts één selfiestick per huishouden. OP = OP! De selfiesticks worden je aangeboden door TOM in de Buurt.

Je kunt je op elk moment aanmelden om mee te doen, ook al is de challenge reeds begonnen. Er zijn geen kosten aan verbonden.

In de mail die je ontvangt na aanmelding staat informatie hoe nu verder.

Alle foto’s worden geplaatst op onze Facebook en website, dus stuur je je foto in dan geef je daarmee automatisch toestemming dat we de foto mogen plaatsen.

Dit project is volledig corona-proof. Heel veel succes en denk goed aan jezelf en aan elkaar!