Burendag 2019

Burendag 2019

Op zaterdag 28 september tussen 11:00 en 13:00 uur organiseert speeltuin “De Rode Wip” weer de jaarlijkse Burendag. Vanwege de ongunstige weersverwachting komend weekend verplaatsen we deze activiteit naar ons jeugdhonk bij de bibliotheek aan de Joseph Haydnlaan 5. Dit jaar stoffen we een activiteit af die we al lange tijd niet hebben gehouden: een gezellige kleedjesmarkt, gewoon tussen de boeken. Dus duik in je kast en check welke spullen je nog wilt bewaren en welke je wilt verkopen. Meld je aan via het inschrijfformulier op www.derodewip.nl/burendag. Deelname is gratis, alle opbrengst is voor je eigen spaarpot!

Verder kan je iets moois knutselen en kun je een heerlijke suikerspin halen en een beker limonade. Aan de ouders is ook gedacht en kunnen ze onder het genot van een kopje of thee gezellig bijpraten met andere inwoners van onze mooie dorpskern!

Voor wat betreft de kleedjesmarkt hebben we een paar regels:

  • Bespreek even met je ouders wat je wilt verkopen.
  • Verkoop geen spullen die niet mogen, bijvoorbeeld illegale cd’s of dvd’s (doe je dit wel, dan is dat op eigen risico!)
  • Dat je samen met je vader, moeder, opa of oma gaat verkopen is geen probleem, maar het is en blijft een kinderkleedjesmarkt.
  • Ruim na afloop je rommel op.
  • Wil je echt een tafeltje of iets dergelijks neerzetten om je spullen op te verkopen, neem eerst even contact met ons op via info@derodewip.nl.
  • Zijn er onvoldoende deelnemers, dan kunnen wij besluiten het evenement af te gelasten. Dan nemen we contact met je op uiteraard.

Alvast heel veel plezier

    Heeft u bezwaar tegen het plaatsen van foto's van hierboven genoemde kind tijdens dit evenement op onze website en Facebook? (verplicht)

    Ik ga akkoord met de huisregels met betrekking tot dit evenement.