Sint Swap

Sint Swap

Ook dit jaar doet speeltuin “De Rode Wip” weer mee met Sint Swap (voorheen bekend als Recycle Sint). Met Swap Sint is het mogelijk speelgoed te ruilen voor ander speelgoed. Goed voor de portemonnee en speelgoed krijgt een tweede leven. Een win-win situatie! Door de coronamaatregelen zal het dit jaar helaas niet op een fysieke locatie zijn, maar doen we het wederom online. Hoe werkt het?

Ga naar www.facebook.com/groups/swapsinthazerswouderijndijk (of start op www.derodewip.nl) en meld jezelf aan. Het is een besloten groep. Nadat je je hebt aangemeld kan je zelf foto’s plaatsen van speelgoed dat je wilt ruilen. Zodra iemand interesse heeft kan diegene daarop reageren en contact met je opnemen om te ruilen. Naderhand haal je je foto’s weer weg.

Heb je speelgoed dat je wilt doneren? Neem even contact op met Chantal Brommers via info@derodewip.nl of bel/app 06-12608074. Dan plaatsen we jouw speelgoed in de ruilkast bij de Mozartlaan 108, zodat mensen – net als een minibieb – daar kunnen snuffelen naar leuk speelgoed voor hun kind(eren). Iets terugzetten mag zeker, maar is niet verplicht.

Na de kerstperiode zal het speelgoed dat over is gebleven gedoneerd worden aan een goed doel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.