Rabo Sponsorfietstocht

Rabo Sponsorfietstocht

Fiets mee en spek onze speeltuinkas!
Op zondag 24 juni van 09:00 tot 16:00 uur vindt de jaarlijkse Rabobank Sponsorfietstocht plaats. Wij kunnen met deze gezellige fietstocht geld verdienen voor onze activiteitenkas. Steun onze stichting en fiets ook mee!

Startlokatie; Rynenburchermolen. Inschrijven is gratis en ons inschrijfnummer is 103.

De Sponsorfietstocht is een initiatief van Rabobank Groene Hart Noord. De Rabobank is niet alleen betrokken maar draagt het lokale verenigingsleven ook een warm hart toe. Mensen samenbrengen, iets in beweging zetten en tegelijk het lokale verenigingsleven financieel ondersteunen. Dat is het aandeel in elkaar.

Meefietsen = geld verdienen!
Nieuw dit jaar is de verhoogde bijdrage per afstand! Voor iedere deelnemer die voor onze club meefietst en de route uitrijdt, stort Rabobank Groene Hart Noord een bedrag in onze kas. Zo ontvangen we een bedrag van € 5, € 8, € 10 voor de afstand van respectievelijk 20, 40 of 60 kilometer. En voor de fanatiekelingen is er zelfs een route van 100 kilometer die € 15,- oplevert. Van dat geld kunnen we leuke dingen doen voor de (klein)kinderen.

Mobiliseer de hele familie.
We willen natuurlijk met zoveel mogelijk mensen meedoen. Hoe kun je daarbij helpen? In de eerste plaats door zelf mee te fietsen. En in de tweede plaats door anderen te mobiliseren: vrienden en vriendinnen, ouders, kinderen, buren, opa’s en oma’s iedereen mag meedoen. Meer fietsers betekent ook meer kilometers en dus ook een hoger sponsorbedrag voor onze activiteitenkas!

Aanmelden
We vinden het wel fijn als je even laat weten of we zondag 24 juni op je mogen rekenen. Meld je aan bij Richard Brommers via info@derodewip.nl of Whatsapp 06-21869305. Vermeld ook met hoeveel personen je deelneemt.

Op de Steijaertschool bij de ingangen hangen intekenlijsten waarop je je kunt aanmelden. Aanmelden kan tot uiterlijk 15 juni.

Meer informatie
Op de website van de Rabobank Sponsorfietstocht vind je meer informatie. De website is te bereiken via www.rabobank.nl/ghn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.