Herinnering huisregels

Herinnering huisregels

Beste bezoekers,

De laatste dagen kunnen we genieten van een heerlijk zonnetje. De temperatuur gaat langzaam weer omhoog en iedereen kijkt weer uit naar de warme dagen dat we lekker lang buiten kunnen gaan zitten.

De laatste dagen krijgen we opvallend veel berichtjes en e-mailtjes van bezoekers die graag een verjaardag, jubileum of burenfeestje in de speeltuin willen vieren. Dit vinden wij ontzettend leuk, want de speeltuin is vrij toegankelijk en open voor iedereen. Een mooie plek om samen te zijn en waar de kinderen lekker buiten kunnen spelen in een veilige omgeving. Maar met een verjaardag of jubileum komen ook meteen de verzoeken tot het plaatsen van springkussens, partytenten, een stormbaan, of er ponyritjes (!) gegeven mogen worden en of er BBQ’s aan mogen. Helaas moeten we wat dat betreft even op de rem trappen.

Omwille van veiligheidsredenen is het niet toegestaan externe objecten te plaatsen en/of te gebruiken. Hieronder valt eigenlijk alles wat niet in de speeltuin staat. De grond van de speeltuin is eigendom van de gemeente. Vanuit de gemeente zijn duidelijke spelregels opgesteld, waar wij ons als speeltuin aan moeten houden. Dit doen wij niet voor onszelf, maar voor de veiligheid van al onze bezoekers. Om die reden is ook alcohol en gebruik van glaswerk niet toegestaan.

Onze huisregels zijn te vinden op www.derodewip.nl/huisregels

Vragen of opmerkingen? Neem gerust even contact met ons op via info@derodewip.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.