Avondvierdaagse Hazerswoude-Rijndijk Home-Edition!

Avondvierdaagse Hazerswoude-Rijndijk Home-Edition!

Begin april moesten wij helaas het bericht brengen dat de Avondvierdaagse van Hazerswoude-Rijndijk niet kon doorgaan. Vanwege het coronavirus en de daarbij aangescherpte regels vanuit het RIVM zou het jaarlijkse evenement – georganiseerd door Stichting Jeugdwerk Hazerswoude-Rijndijk en speeltuin De Rode Wip – een jaartje moeten overslaan. Maar voor de fanatieke wandelaars is er inmiddels een prachtig alternatief: de “Home-Edition”. Wat houdt dat in?

In plaats van dat de deelnemers verzamelen in de speeltuin en dagelijks gezamenlijk de route lopen, vertrekken de deelnemers nu direct vanuit huis en krijgen ze via de app van eRoutes vier dagen een route aangeboden. En het leukste is, zodra je de routes hebt gelopen krijg je alsnog je officiële Avondvierdaagse-medaille! Omdat er jaarlijks ook deelnemers uit Koudekerk aan den Rijn meedoen kunnen ook zij zich aanmelden. Je kunt instappen tussen 1 juni en 31 augustus, zolang je de vier routes maar binnen twee weken uitloopt. Er zijn drie routes waaruit je kunt kiezen: 2,5 / 5 / 10 kilometer.

Bezoek onze website www.jeugdwerk-hazerswoude.nl/A4D voor meer informatie of de link om je aan te melden. Aanmelden en betalen gaat dit jaar via de landelijke organisatie. De medailles worden na afloop naar ons opgestuurd. Onze vrijwilligers zullen de medailles bij u langsbrengen. We hebben er alle vertrouwen in dat we volgend jaar weer op de ouderwets gezellige manier kunnen gaan wandelen.

Meedingen naar een tegoedbon te besteden bij een lokale ondernemer? Wordt lid van onze communitygroep en deel je leukste foto’s tijdens je wandelingen!

https://www.facebook.com/groups/654414575112550/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.