Avondvierdaagse editie 2020

Avondvierdaagse editie 2020

Wandelaars, opgelet! We kunnen jullie dit jaar verblijden met een alternatieve Avondvierdaagse. In samenwerking met de landelijke organisatie is het mogelijk om je aan te melden voor de “Home Edition”. Wat houdt dat precies in?

In verband met het Coronavirus is het niet toegestaan dit jaar het jaarlijkse wandelevenement op de traditionele wijze te organiseren. Echter, met deze editie start je vanuit je eigen huis en krijg je door middel van een app een route aangeboden. In twee weken tijd dien je vier routes uit te lopen en zodra je dit gedaan hebt krijg je van ons alsnog een officiële medaille. Hoe cool is dat!

Inschrijven en betalen gaat dit jaar centraal via de landelijke Avondvierdaagse-organisatie. De Avond4daagse – Home Edition loopt van 1 juni t/m 31 augustus 2020, dus je kunt instappen wanneer je wilt, mits je je routes maar binnen twee weken uitloopt.

Weliswaar niet de leuke gezamenlijke wandelingen, maar voor de liefhebbers toch een manier om lekker op pad te gaan. Zodra we meer info hebben ontvangen, laten we je meer weten.

De Avondvierdaagse wordt wederom mogelijk gemaakt door Stichting Jeugdwerk Hazerswoude-Rijndijk en Speeltuin De Rode Wip.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.