30-daagse tekenchallenge (1)

30-daagse tekenchallenge (1)

Gisteren zijn we begonnen met de 30 daagse teken-challenge, om kinderen de komende tijd een creatieve opdracht te geven nu wij, met het Corona-virus in omloop, voorlopig even geen activiteiten meer organiseren. We kregen naar aanleiding van tekenopdracht 1 “Teken een monstervirus” een paar superleuke tekeningen binnen. Dank je wel Feline, Hailey, Thymo en Caitlin. Hieronder hun creaties.

Vanuit de speeltuin hebben wij besloten – na een fantastische tip – dat de gemaakte tekeningen en knutsels wekelijks worden geschonken aan de zorginstellingen in de buurt (Herbergier, Driehof en Rhijndael). Om de bewoners een hart onder de riem te steken, want ook zij maken een moeilijke tijd door op dit moment. Zet als je wilt op je tekening of knutsel een leuke boodschap die je graag wilt meegeven aan de ouderen. Laat merken dat je aan ze denkt!

Naast de tekenopdrachten kan je natuurlijk ook zelf een tekening verzinnen, een leuke knutsel maken of een kleurplaat downloaden en inkleuren. Alle inzendingen worden op onze Facebook en website gezet.

De opdracht van vandaag: “Teken voedsel met een snor”. Deze kan je tot vanavond inleveren bij de Mozartlaan 108 in Hazerswoude-Rijndijk, in de brievenbus die we hebben neergezet in de toiletruimte van de speeltuin of stuur ons anders een PB dan halen we de tekening bij je op (als je liever binnen wilt blijven). Als het echt niet anders kan kan je de tekening ook inscannen en mailen naar info@derodewip.nl of appen naar 06-12608074.

Succes vandaag met de opdracht en we zien ze graag weer tegemoet.

Richard en Chantal

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.