Activiteiten

Activiteiten

Leuk dat je een kijkje komt nemen op de activiteitenpagina. Hieronder kan je ons programma tot het einde van dit jaar terugvinden. We hebben ons best gedaan om voor iedereen wat leuks te bedenken. Voor sommige activiteiten hoef je je niet aan te melden, maar soms wel. Dat staat dan vermeld bij de specifieke activiteit. Moet je voor een activiteit een bijdrage betalen, dan staat dat er ook bij.

Wil je je inschrijven voor een bepaalde activiteit? Scroll dan naar het inschrijfformulier onderaan deze pagina.

JEUGDSOOS 2.0

Na de zomervakantie 2022 verplaatsen we de jeugdsoos naar een andere dag en tijdstip. De jeugdsoos is bedoeld voor kinderen in de leeftijd van de basisschool en  is 1 x per maand. Elke soos heeft een bepaald thema. Maar natuurlijk kan je ook gewoon een boekje komen lezen, een spelletje spelen, op de Playstation gamen, tafelvoetballen, kleuren, knutselen en met elkaar kletsen en chillen. We vragen voor deelname aan de jeugdsoos een bijdrage van € 1 p.p. (inclusief limonade). Inschrijven voor de jeugdsoos is niet nodig!

Zet de onderstaande soosdata snel in je agenda:

  • zondag 11 september 2022 (sjoelen)
  • zondag 16 oktober 2022 (maak je eigen gezicht van papier maché)
  • zondag 13 november 2022 (pingpongspel)
  • zondag 11 december 2022 (canvas schilderen (op aanmelding))

De jeugdsoos heeft een eigen pagina: www.derodewip.nl/soos

KERSTSTUKJE MAKEN

Net als vorig jaar kan je ook weer een kerststukje komen maken. Deze activiteit vindt plaats op zondag 18 december tussen 13:00 en 16:00 uur in speeltuin De Rode Wip, bij slecht weer wijken we uit naar dorpshuis De Som. Kosten € 2 per persoon. Bij veel aanmeldingen zullen we zelf wat schuiven met bloktijden om te voorkomen dat het op bepaalde momenten te druk is of juist te rustig. Voor deze activiteit dien je je aan te melden via onderstaand inschrijfformulier.