Taarten & cupcakes decoratieworkshop

Taarten & cupcakes decoratieworkshop

Speeltuin De Rode Wip organiseert samen met Stichting Jeugdwerk Hazerswoude Rijndijk een taarten decoratieworkshop. Tijdens deze workshop leer je door een expert de basis van het bekleden van een taart of cupcakes met marsepein. Na afloop krijg je alle informatie mee naar huis zodat je ook thuis aan deze leuke hobby kan beginnen.

De workshop staat gepland voor zaterdag 10 november van 13:30 tot 16:30 uur in onze ruimte aan de Joseph Haydnlaan 5 (bij de bibliotheek).

Taarten decoreren (vanaf 18 jaar)
De biscuit van de taart(bodem) wordt van tevoren al gebakken. Er wordt uitgelegd hoe je dit thuis zelf ook kan doen. We gaan de taart vullen met crème en jam of vlaaivulling en de taart afsmeren. Daarna kleuren we de marsepein en bekleden we de taart. Met de vele aanwezige uitstekers, plungers, etc. kan je de taart decoreren. Eventueel kan je ook met behulp van een eenvoudige kleurplaat een afbeelding maken, bijvoorbeeld een Hello Kitty. Natuurlijk is er ruimte voor vragen of als je iets specifieks wil leren kan je dit altijd aangeven. De gemaakte taart kan ook goed ingevroren worden.

Kosten voor deze workshop: € 32,50

Cupcakes (vanaf 12 jaar)
Per persoon zijn er al 9 cupcakes gebakken. Deze gaan we vullen met jam en daarna afsmeren. We kleuren de marsepein en daarna gaan we de bovenkanten van de cupcakes maken naar ieders wens. Uitstekers, molds en voorbeelden zijn ruim aanwezig.

Kosten voor deze workshop: € 27,50

AANMELDEN?

Keuze workshop (verplicht)

Heeft u bezwaar tegen het plaatsen van foto's van hierboven genoemde deelnemer tijdens dit evenement op onze website en Facebook? (verplicht)