Jeugdsoos

Jeugdsoos

Hoi, leuk dat je even een kijkje komt nemen op deze pagina. En ja, je leest het goed… we gaan binnenkort starten met een eigen Jeugdsoos voor groep 3 t/m 6. Dit project stond al een hele tijd op ons activiteitenlijstje en heeft een aantal jaren op de plank gelegen omdat wij onze vorige locatie in het gebouw naast Hoogvliet niet geschikt vonden om kinderen alleen naartoe te laten komen (oversteken van de drukke Rijndijk). Maar het begin is er!

Wat?
Maar wat is nou eigenlijk een jeugdsoos? Tijdens een Jeugdsoos kom je eens per week op een vast moment langs en kan je een knutselactiviteit doen, een spelletje spelen, lekker gezellig bijkletsen met je vrienden en af en toe organiseren we een leuke filmavond of een muziekquiz. Of als je zelf een leuk idee hebt mag je dat altijd aandragen. In ieder geval voldoende te doen, maar wil je liever even niksen en een boekje lezen op de bank is dat ook prima! Ook zullen we in samenwerking met andere lokale organisaties je verrassen met een leuke clinic of speciale activiteit.

Wanneer?
Op dit moment zijn we nog aan het uitzoeken welke dag en tijd het meest geschikt is om te gaan “soosen”, want we willen zoveel mogelijk rekening houden met sportdagen en andere momenten dat je wel wilt komen, maar eigenlijk geen tijd hebt. Data en tijd volgt….

Waar?
Vooralsnog organiseren we de jeugdsoos in onze ruimte bij de bibliotheek aan de Joseph Haydnlaan. Met alle perikelen rondom het Anker kan het zijn dat we straks een andere ruimte gaan gebruiken, maar dat hoor je dan vanzelf.

Kosten?
Vooralsnog is toegang tot de jeugdsoos gratis. Voor het kopen van een zakje snoep of chips betaal je een schappelijk bedrag. Mocht er een externe activiteit zijn waarvoor je een kleine eigen bijdrage moet betalen, dan laten we dat van tevoren weten.

Zodra we een concrete datum en tijd hebben lees je dat hier terug en op onze website en Facebook. Dus kom even kijken af en toe!