LAATSTE NIEUWS

17-07-2017

De zomervakantie is weer beginnen. Voor de thuisblijvers is het dan weer knutselen geblazen in de speeltuin! Check de flyer hieronder wanneer je je van je creatieve kant kan laten zien!

 

16-04-2017

Op 2e paasdag is het weer traditiegetrouw paaseitjes zoeken in de speeltuin. We hopen op goed weer! De paashaas hoopt dat ook want hij komt op bezoek!

 

11-03-2017

Het was vandaag NL Doet Dag 2017 en de vrijwilligers hebben weer hun best gedaan om wat klusjes van de lijst weg te werken. De speeltoestellen zijn gereinigd en sommige zelfs weer een likje lak gehad en er is een begin gemaakt met het schilderen van de binnenkant van de wc-ruimte. Binnenkort is de buitenkant aan de beurt. Dank jullie wel, toppers!

 

18-02-2017

Eindelijk gaat het gebeuren.... we waren al een stichting, maar nu wordt alles officieel: wethouder C.J. van Velzen komt zaterdag 25 februari om 11.00 naar de speeltuin om de samenwerkingsovereenkomst te ondertekenen. Wil je hierbij aanwezig zijn, kom dan gezellig langs en je krijgt van ons een kop koffie of thee!

DE SPEELTUIN ZELF IS ZATERDAG 25 FEBRUARI GROTENDEELS GESLOTEN VANWEGE ONDERHOUD AAN DE LOOFGANG.

Er komt een versnipperaar en er wordt gewerkt met een kettingzaag. Omwille van de veiligheid van de kinderen hebben we daarom besloten de speeltuin gedurende dit moment te sluiten. We rekenen op uw begrip hiervoor.