Knutselen (aangepast)

Knutselen (aangepast)

Vanwege de corona hebben wij sinds maart dit jaar onze activiteiten moet stoppen. Maar heel misschien mogen wij vanaf volgende week weer gaan knutselen met de kids. Komende week krijgen wij van de gemeente definitief te horen of wij, onder voorwaarden, weer in ons jeugdhonk bij de bibliotheek aan de slag mogen.

We hebben alvast een datum geprikt om een vaderdagknutsel te maken. Deze staat gepland voor zaterdag 20 juni van 14:00 tot 15:30 uur. Kosten zijn € 2,00 inclusief limonade.

Om weer binnen een activiteit te mogen organiseren zullen wij als speeltuin ons moeten houden aan diverse regels. Deze regels staan hieronder. Alleen als deze nageleefd worden kunnen we weer iets leuks doen af en toe. Lees de regels goed door.

De standaardrichtlijnen blijven hetzelfde:

 1. Nies en hoest in je elleboog.
 2. Was je handen met zeep > wij hebben handzeep staan in het jeugdhonk
 3. Ben je verkouden? Blijf dan thuis!

De volgende regels gelden voor het knutselen (mits maandag definitief akkoord door de gemeente):

 1. Deelname is alleen mogelijk via inschrijven via het formulier hieronder. Niet aangemeld? Helaas niet knutselen!
 2. Maximaal 28 kinderen kunnen zich aanmelden omdat er maar 30 personen in het pand aanwezig mogen zijn, inclusief onze twee vrijwilligers (bij meer dan 28 aanmeldingen plannen wij een extra tijdblok in)
 3. Kinderen gaan alléén het gebouw binnen via de ingang van de bibliotheek.
 4. Kinderen die op locatie komen knutselen moeten zelfredzaam zijn omdat vrijwilligers geen direct contact mogen hebben.
 5. Ouders zetten hun kind(eren) buiten voor de deur af en mogen niet in het pand.
 6. Ouders dienen op het pleintje bij de bibliotheek voldoende afstand van elkaar te houden. Bij voorkeur gaan de ouders naar huis om hun kind(eren) later weer op te halen.
 7. De twee aanwezige volwassen vrijwilligers binnen houden voldoende afstand tot de kinderen.
 8. Na afloop kunnen de ouders hun kinderen buiten het pand opwachten en betreden dus niet het pand. Komt u eerder? Geen probleem. Een vrijwilliger haalt dan uw kind op.
 9. Door het inschrijven van hun kind(eren) gaan de ouders ermee akkoord de genoemde regels na te leven.

Nogmaals, wij verzoeken iedereen zich te houden aan de bovenstaande regels, zodat wij onze activiteiten kunnen blijven voortzetten!

Voor ouders die het niet fijn vinden hun kind alleen te laten knutselen bieden wij de mogelijkheid een zakje met de knutsels op te halen (kosten: € 2). Dit kan je aangeven op het inschrijfformulier.

Komt uw kind knutselen op locatie of wilt u een knutselpakketje ophalen? (verplicht)

Heeft u bezwaar tegen het plaatsen van foto's van hierboven genoemde kind tijdens dit evenement op onze website en Facebook? (verplicht)

Ik ga akkoord met de (aanvullende) huisregels met betrekking tot dit evenement.