Halloween & Pompoensnijden

Halloween & Pompoensnijden

Op zaterdag 26 oktober organiseert speeltuin De Rode Wip, in samenwerking met Stichting Jeugdwerk Hazerswoude-Rijndijk, de jaarlijkse Halloween-spooktocht. Gebleken is dat ook oudere kinderen en zelfs volwassenen het leuk vinden om met onze spooktocht mee te lopen. Daarom verbinden we onze spooktocht niet meer met een bepaalde leeftijd. Jong en oud zijn welkom!

Concept blijft echter hetzelfde: na een inleidend verhaaltje in de tent gaat een groepje op pad door de wijken om leuke opdrachten te doen. Deze spooktocht is spannend en uitdagend, maar niet eng. Een spooktocht voor het hele gezin! De flyers voor de spooktocht van dit haar worden binnenkort uitgedeeld op school.

Deelname spooktocht is € 2,00 per persoon, inclusief koffie, thee, limonade en iets lekkers tijdens de spooktocht en tijdens de afterparty.

Volgend jaar zullen we ook een wat “engere” variant organiseren later op de avond voor kinderen die wel lekker willen griezelen. Leuk detail: volgend jaar valt Halloween op 31 oktober, dus een echte Halloween-avond…

Aanmelden voor de spooktocht is niet nodig!

Voorafgaand aan deze jaarlijkse traditie kunnen de kinderen zich wederom opgeven voor het pompoen snijden (of verven) op woensdag 23 oktober. Deze activiteit vindt plaats in de speeltuin tussen 10:00 en 12:00 uur en kost € 3 euro per kind incl. limonade en wat lekkers.

Bij slecht weer wijken we uit naar ons jeugdhonk bij de bibliotheek; dit melden we dan uiteraard van tevoren per mail en via onze Facebook en website. Mochten we naar onze binnenlocatie gaan dan zullen we de kinderen verdelen in groepjes in geval er meer deelnemers zijn dan plek in het jeugdhonk.

Op verzoek is het ook mogelijk te betalen via Tikkie. Geef dit hieronder aan in het aanmeldformulier. Vergeet dan niet uw telefoonnummer te vermelden! De Tikkie wordt verzonden op maandag 21 oktober.

Wilt u contant betalen of via een "Tikkie"? (verplicht)

Heeft u bezwaar tegen het plaatsen van foto's van hierboven genoemde kind tijdens dit evenement op onze website en Facebook? (verplicht)