Halloween Gezinsspooktocht editie 2020

Halloween Gezinsspooktocht editie 2020

Op zaterdag 31 oktober 2020 organiseert speeltuin De Rode Wip, in samenwerking met Stichting Jeugdwerk Hazerswoude-Rijndijk, de jaarlijkse Halloween-spooktocht. Gebleken is dat ook oudere kinderen en zelfs volwassenen het leuk vinden om met onze spooktocht mee te lopen. Daarom verbinden we onze spooktocht niet meer met een bepaalde leeftijd. Jong en oud zijn welkom!

Concept blijft echter hetzelfde: na een inleidend verhaaltje in de tent gaat een groepje op pad door de wijken om leuke opdrachten te doen. Deze spooktocht is spannend en uitdagend, maar niet eng. Een spooktocht voor het hele gezin! De flyers voor de spooktocht van dit haar worden binnenkort uitgedeeld op school.

Deelname spooktocht is € 2,00 per persoon, inclusief koffie, thee, limonade en iets lekkers tijdens de spooktocht en tijdens de afterparty.

Dit jaar zullen we ook een wat “engere” variant organiseren later op de avond voor kinderen die wel lekker willen griezelen. Leuk detail: dit jaar valt Halloween op 31 oktober, dus een echte Halloween-avond…

Aanmelden voor de spooktocht is niet nodig!