Burendag 2019

Burendag 2019

Op zaterdag 28 september tussen 11:00 en 13:00 uur organiseert speeltuin “De Rode Wip” weer de jaarlijkse Burendag. Dit jaar stoffen we een activiteit af die we al lange tijd niet hebben gehouden: een gezellige kleedjesmarkt in de speeltuin, gewoon tussen de speeltoestellen. Dus duik in je kast en check welke spullen je nog wilt bewaren en welke je wilt verkopen. Meld je aan via het inschrijfformulier onderaan deze pagina. Deelname is gratis, alle opbrengst is voor je eigen spaarpot!

Verder hebben we nog een gaaf springkussen voor de allerkleinsten, kan je iets moois knutselen en kun je een heerlijke suikerspin halen (tegen een geringe vergoeding) en een beker limonade. Aan de ouders is ook gedacht: voor een schappelijke prijs is er koffie en thee te koop bij onze kraam.

Voor wat betreft de kleedjesmarkt hebben we een paar regels:

  • Bespreek even met je ouders wat je wilt verkopen.
  • Verkoop geen spullen die niet mogen, bijvoorbeeld illegale cd’s of dvd’s (doe je dit wel, dan is dat op eigen risico!)
  • Dat je samen met je vader, moeder, opa of oma gaat verkopen is geen probleem, maar het is en blijft een kinderkleedjesmarkt.
  • Ruim na afloop je rommel op.
  • Wil je echt een tafeltje of iets dergelijks neerzetten om je spullen op te verkopen, neem eerst even contact met ons op via info@derodewip.nl.
  • Zijn er onvoldoende deelnemers, dan kunnen wij besluiten het evenement af te gelasten. Dan nemen we contact met je op uiteraard.
  • Verder gelden de reguliere speelregels: de geen fietsen of honden in de speeltuin. Onze huisregels zijn te vinden op www.derodewip.nl/huisregels.

Alvast heel veel plezier

Heeft u bezwaar tegen het plaatsen van foto's van hierboven genoemde kind tijdens dit evenement op onze website en Facebook? (verplicht)

Ik ga akkoord met de huisregels met betrekking tot dit evenement.