SINT-MAARTEN 2017

Het heeft lange tijd geduurd, maar vanaf dit jaar gaat speeltuin De Rode Wip jaarlijks weer Sint-Maarten organiseren. In tegenstelling tot Halloween is er bij Sint-Maarten geen vaste route, maar mogen de kinderen samen met hun ouders hun eigen route lopen in het dorp. Uiteraard zijn we daarbij sterk afhankelijk van de inwoners van Hazerswoude-Rijndijk om ons te helpen de kinderen een superleuke ervaring te bezorgen. 

De inwoners van Hazerswoude-Rijndijk, met name de straten rondom de speeltuin, willen we vragen vanaf 18:30 uur een kaars voor het raam te zetten waaruit blijkt dat u mee wilt doen. Uiteraard mag dat ook iets anders zijn, zolang het voor de kinderen maar duidelijk is. 

Om 18:30 verzamelen we in de speeltuin waar voor de ouders koffie/thee en voor de kinderen limonade of chocolademelk is. Daarna mag je op eigen gelegenheid het dorp in. Eindtijd is circa 20:00 uur.

In de middag mag je, tegen een vergoeding, een Sint-Maarten lampion komen knutselen in de speeltuin. Meer informatie hierover volgt nog.