HALLOWEEN 2017

Zet in je agenda: zaterdag 28 oktober gaan we weer de jaarlijkse Halloween-spooktocht houden voor de kinderen van de onderbouw (t/m groep 4). Het thema dit jaar is: CIRCUS. Wat er precies met dit circus aan de hand is hoor je op de avond zelf. Durf je het aan?

We starten tussen 18:30 en 19:15 uur in kleine groepjes van circa 5 kinderen en lopen dan een stukje door het dorp. Onderweg krijg je leuke opdrachten en spelletjes te doen. Waarom? Kom meelopen en je komt er vanzelf achter. En wij zorgen onderweg voor wat lekkers en drinken.

En nieuw dit jaar: om bij te komen van de spooktocht mag je in de speeltuin tijdens de afterparty nog even chillen en je spannende ervaring delen met je vrienden. Geheel in sfeer natuurlijk want het immers Halloween, dus trek je engste kostuum aan.

Zaterdagmiddag tussen 13:30 en 14:30 uur kan je in de speeltuin een supergave Halloweenpompoen komen maken. Je mag deze meenemen naar huis of in de speeltuin ophalen na de spooktocht. Je gaat zelf de pompoen snijden met een mesje, dus vraag of een volwassene meekomt om je te helpen. Hoe je pompoen eruit komt te zien bepaal je zelf. Het mag een grappige zijn, of een enge... leef je uit!

Voor de ouders:

  • De spooktocht is afgestemd op de leeftijd t/m groep 4. Dus we houden het leuk en maken het niet (te) eng. Heeft u oudere kinderen die het erg spannend vinden om met de bovenbouwgroep mee te lopen, dan mogen zij gerust met de onderbouwgroep meelopen.
  • Begeleiding bij pompoen snijden en/of de spooktocht door een volwassene is verplicht.
  • Kosten voor pompoen snijden: € 1,50; voor de spooktocht: € 2,00; voor een combi: € 3,00. U kunt het bedrag voor pompoen snijden of de combi afrekenen bij het pompoen snijden in de speeltuin (uw kind krijgt dan een armbandje om zodat u 's avonds niet in de rij hoeft te staan wachten).
  • Aanmelden voor pompoen snijden is verplicht in verband met het aankopen van de pompoenen. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • We zoeken nog ouders of oudere kinderen die ons willen helpen met de spelletjes onderweg, of bij de afterparty in de speeltuin. Wilt u ons helpen? U kunt een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij Chantal Brommers via 06-12608074. We garanderen een geweldige ervaring!